Trubín 9. 6. 2012

09.06.2012 13:00

Memoriál zasloužilých hasičů

Dnes Jana vylosovala číslo 4.

V Trubíně po třinácté hodině začalo klání 11 družstev mužů a 7 družstev žen. Soutěž začala netradiční štafetou žen. Start , nabrání džberu vodou, proběhnutí mezi hasičáky a shození kanystru. Připraveny byly vždy 4 ženy a po třetím shození byla štafeta ukončena. Některá ženská i mužská družstva běžela 4 a více kol. Naše děvčata ve složení Andy, Zuzka, Vendy a záloha Irča shodila v úžasném čase 1,17,87s. Byla to nejlepší štafeta. Po úpravě hřiště běžela družstva mužů, některým se dařilo více, jiným méně. Ženám se upravovala trať na dvě béčka. Naše družstvo Modrých se připravovalo v klidu. Na start se postavily ve složení: koš - Miren, savce - Jana, stroj: - Míša, béčka. - Irča, troják: - Vendula, proudy: pravý - Zuzka, levý Andrea. Miren dala s přehledem koš, na savcích nebylo žádné zaváhání, stejně tak na stroji, troják s béčkem se úžasně doplnily, rozvinuly béčka a proudy už nemohly nic pokazit. A taky že nepokazily, v pohodě zasedly a téměř současně sestřelily kanystry, coby terče, v čase 19, 98s.

V konečném hodnocení nás nikdo nepřekonal, tak tedy - PRVNÍ

Velmi nás potěšilo přátelské prostředí a ten závěr......

Také jsme se dnes pochlubily novou vlajkou se znakem SDH MPM.  Po soutěži jsme trochu popily, zazpívaly, zatančily, navázaly nové kontakty. A tak to má být.

Na další soutěž pojedeme do Mladé Boleslavi reprezentovat okres Beroun. Pilně trénujeme a doufáme, že naše píle bude po zásluze odměněna

záznam na fotkách. https://staramys.rajce.idnes.cz