Praha Třebonice

05.05.2012 15:00

Praha Třebonice

Na první soutěž jsme vyjely jako už tradičně do Prahy. Pražští to měli jako první postupovou soutěž( zkrátka okrsek). My jsme tuto soutěž měly jako první ostrý trénink, protože jsme letos byly na vodě jen jednou. 

 A protože byl zvláštní datum - 5.5., tak Jana vylosovala startovní číslo 5, aby těch pětek nebylo málo i výsledné místo bylo 5 ze 7 ženských družstev. Abych ale nepředbíhala. Naše družstvo tentokrát nešlo ve standartním složení, zadek ano: Miren, Jana, Míša, béčka běžela Eliška, rozdík Lucka a proudy Wendy s Andy.

První útok, no, nic moc, čas přes 29s, zatím jeden z našich horších a kde že se stal ten zádrhel? No béčka - Elda si v klídku připojí béčko na mašinu, pak béčka k sobě a co ta koncovka od céčka, co jí zůstala v ruce, dost bezradná a taky překvapená, co to je? Andy se zastavuje a to už běží od rozdíku Lucka a připojuje. Na takový zádrhel je čas úžasný. Dnes vznikla nová hláška družstva: Eliško co céčka?

Chtěly jsme si spravit chuť při druhém rozběhu, ale ouha, opět zádrhel, zadek klapnul na jedničku, střed také, pravý proud - Vendy, si dala pár metrů od nástřikové čáry oddechový čas v leže, po dostatečném odpočinku se zdvihla a nastříkala v čase 31,7s.

I přes dnešní neúspěch věříme, že okrsek, který je za týden, zvládnem s daleko lepším časem.

Na vyhodnocení si Jana převzala diplom za páté místo a už jsme ujížděli zpátky do naší vesničky, protože nás č jekala oslava Janiných narozenin, byly připraveny mísy chlebíčků, roláda, brambůrky, káva a pití, co si kdo přinesl. Opravdu hezké zakončení naší první letošní soutěže. Škoda, že nám počasí nepřálo.

 

foto - https://staramys.rajce.idnes.cz