Okrskové kolo v PS Hýskov

12.05.2018 13:47

    Dne 12. května 2018 jsme zahájily letošní sezónu okrskovou soutěží v Hýskově. Počasí nám přálo, bohužel dvě zranění z předchozího týdne nám soutěž trochu zkomplikovaly a posty se musely poupravit. Eliška s natrženými vazy v kotníku fandila z klidu domova a Andy s naraženou rukou a sedřenou nohou držela palce a povzbuzovala osobně. Na místě jsme zjistily, že úrazy nezaznamenal jen náš tým. Zafačovaných a zraněných se sešlo minimálně na další jeden tým.
    Na disciplínu 100m překážek byla jako první nominovaná Vendy Malá, která bez jakéhokoliv zaváhání doběhla s časem 26,067s. Druhá se na start připravila Alča Najmanová, ta si ladně doběhla pro čas 24,138s. A to nejlepší na konec Zuzka Hřebíková, která zaběhla nejlepší čas ze všech zúčastněných žen a to 23,68s. Po krásném výkonu holek a možná i nešťastném pádu chyňavské závodnice těsně před cílem, jsme první disciplínu překvapivě ale s přehledem vyhrály. 
    Jde se na útoky… Pro nedostatek pohyblivých sil jsme o výpomoc požádaly Kačku Gruntovou z SDH Malé Přílepy, která již léta kvůli mateřským starostem a radostem nedržela hadice v ruce. Byla proto dost nervózní, ale svého úkolu se zhostila parádně. Holky v sestavě Mirka Karásková KOŠ, Jana Urbanová SAVCE, Míša Ryndová STROJ, Kačka Gruntová BÉČKA, Vendy Malá ROZDĚLOVAČ, Zuzka Hřebíková LEVÝ PROUD, Alča Najmanová PRAVÝ PROUD, si s naprostou jistotou a prostřikem vyběhly čas 24,06s, což také stačilo na první místo. Nad naše očekávání si opět odnášíme pohár za celkové první místo ze tří zúčastněných. Jako druhé skončily Přílepské holky a třetí holky z Chyňavy. 

    Naše štafety si můžete prohlédnout zde : www.facebook.com/groups/148846185145726/