Okrskové kolo Chyňava

14.05.2016 08:30

Okrskové kolo v PS

 Dnešní soutěž začala zmatkama, protože přihlášky měl dodat Starosta okrsku, ale protože je nemocný, tak přihlášky nebyly. Pořadatel SDH Chyňava je  dodala se zpožděním. Při losování na Janu zbyla poslední 3. Číslo jedna si vylosovaly ženy Chyňava, 2. Malé Přílepy.

 Na dráhu 100m překážkového běhu se postavily naše Modré v pořadí a dosaženými časy se umístily na 1. místě: Vendy 24, 67s, Andy 23, 37s, Eliška 27, 77s, Zuzka 24, 63s. To by nebyla naše Eliška, aby si nerozbila hubu, všechno perfektní, po rozdíku a připojení proudnice, následoval odhoz proudnice a na křšťálové rovince, 4m před cílovou čárou, přišel pád. Trochu neochotně se zvedla a doběhla. Stovky nám vyšly perfektně, chyňavské ženy nám šlapaly na paty časem 75, 60s a přílepandy daly stovky za 88, 83s.

Útoky: jedna velká katastrofa, tedy ne naše. Zdá se nám, že družstvo žen Chyňava má nějaký dlouhý náběh savce, ale rozhodčí nic nekomentují, tak tedy nic. Zdá se, že s prodlouženým náběhem na savci má chyňavská savcařka ohromný problém. Děvčata ukončují svůj pokus ve druhém nejlepším čase 36, 62s, následují Malé Přílepy, tady je velký zádrhel na proudu, který nedoběhl a až s pomocí rozdělovačky nastříkal v čase 46, 40s. Naše holky se na start postavily ve složení. Miren, Jana, Míša, Elda, Vendy, LP - Andy, PP - Zuzka. Toto složení dosáhlo nádherného času 28, 10s.

Zvítězily jsme a moc se těšíme na více soupeřek, které přijedou za 14 dní a bude větší konkurence.  

foto: https://staramys.rajce.idnes.cz