O putovní pohár Lhotky

18.08.2018 14:00

    Tato sobota byla vyhrazena soutěži na Lhotce, a nejen soutěži. Naplánovaly jsme Lucii rozlučku se svobodou. Příští sobota bude její svatební. Vše jsme pečlivě nachystaly a už jsme se těšily na večer.

 Na Lhotce se sešlo 8 soutěžních družstev,  5 mužských a 3 ženská. Na nástupu zazněla hymna, protože soutěž byla pojata i jako oslava 100. výročí vzniku naší republiky, k tomuto výročí též obec vysázela lipovou alej.

 Soutěž začala netradiční štafetou mužů: překonání balíku slámy, 2x přemístění pneu z traktoru  závěrečný úsek - proběhnutí malých pneumatik ( asi 19 kousků). My jsme vylosovaly startovní číslo 1 a tudíž jsme začínaly. První úsek - balík, překonávala Alča, pomyslný štafetový kolík předávala Andy, která místo velké pneumatiky přeskakovala překážku, další úsek stejný jako Andy běžela Zuzka a poslední gumy v pohodě dala Vendy. Čas jsme měly nejrychlejší. Po ukončení štafet přišly na řadu Požární útoky. I tady jsme byly bezkonkurenčně nejrychlejší, i když čas na plechovky byl poněkud ostudný. Jsme rády, že máme vítězství v kapse, nejde nám o prvenství( ale do všeho se vrháme po hlavě), ale o podporu kluků ze Lhotky. Protože oni jediní z našeho okrsku, jsou ochotni přijet a podpořit svou účastí naši Brdskou ligu v Broumech a pokud nám soutěžní plán dovolí, vždycky moc rády přijedeme. Soutěž jsme si užívaly plnými doušky a to obrazně i doslovně, protože na podvečerní a večerní zábavu holky dovezly i Lucku, navlékly modré karnevalové sukýnky a vtrhly na travnatý parket. A že to tedy rozjely.......

Soutěž a následující večer jsme si luxusně užily

 

foto, video - https://staramys.rajce.idnes.cz