O pohár starosty, aneb poslední stříkání

01.10.2011 18:46

Jablonná, O pohár starosty, aneb poslední stříkání

Na letošní poslední soutěž jsme odjeli dnes tj. 1. 10. 2011 do Jablonné. Velice rády se sem vracíme, tady na hřišti se dobře běhá. Dnes jdeme v trochu netradičním složení, ale s nadějí, že úspěchu dosáhneme i tak. Soutěž je dnes rozdělena do dvou skupin, stroj do 1500cm2 a nad 1500cm2.

Do první kategorie se nahlásilo družstvo Sloupu, nad Malé Přílepy Modré, Sloup a Holšiny. Protože jsme se registrovaly jako první, také na útok jsme šly první, běželo se na tři útoky a dva lepší se sčítaly. Míša nahřála stroj a už jsme se pakovali k platu. Pakovali s měkkým i, protože dnes za nás běžel béčko Jarda Rynda, dnes běhali muži za ženy a ženy za muže, nikdo to neřešil. Náš první čas        s byl v prvním kole zdaleka nejlepší, do druhého kola si děvčata z Holšin půjčily Míšu na stroj a předvedly, jak se dávaj 19s na široký hadice, také sloupecké předvedly čas pod 20s. Náš útok byl v druhém kole také lepší než v prvním         s. Po druhém kole jsme byly na chvostu. Do posledního kola se nastupovalo v pohodě, útok byl parádně rozběhnutý, škoda jen, že Zuzka nedala z první rány a Míša ze zadu neviděla, že není nastříkáno a ubrala, Andy zvoláním stříkej, znovu Zuzku povzbudila , Míša  přidala a tak čas nad 24s se nám nepočítal. Jarda Bartůněk - časomíra - nám po soutěži sdělil , že jsme i my holky v modrém daly dvakrát pod 20s, ale každá v jiném útoku.

Složení družstva na poslední letošní soutěži: Koš - Miren, savce - Jana, stroj - Míša, béčka - Jarda, rozdělovač - Vendy, proudy - levý Andy, pravý Zuzka

Dnes vládla velmi poklidná atmosféra a každé družstvo si závody užívalo, sluníčko hřálo, jídla i pití bylo dostatek.

Za první místo si odvážíme letošní poslední pohár, dobře se bude vyjímat v naší sbírce v klubovně u Jany. Večer provedeme zhodnocení a budeme se těšit na další sezónu.