Memoriál Vl. Nového, Praha Třebonice

07.05.2016 15:00

Třebonice

 Tak nám to začalo, 7.5. jsme se zúčastnily tradičně první soutěže v sezóně v Praze a to ve složení : koš - Eliška, savce - Jana, stroj - Míša, béčka - Marie, troják - Vendy, PP - Zuzka, LP - Andy

 První startovní výstřel z pistole nevyšel, takže vybíháme až na podruhé. Eliška dala koš dobře, jen si ho chtěla zřejmě trochu užít, protože nechtěla Janě povolit, Myš béčka - spoj dobrý, na přetakový ventil trochu s problémy, ale Vendy si to odtáhla až ke značce sama. Andrey céčko zůstalo tím pádem trochu pod béčkem, proto Vendy vyběhla pomoci táhnout, když v tom okamžiku toto céčko z rozdělovače vylétlo, myš zavřela páku a po znovu připojení opět otevřela,zároveň  Míša snížila výkon stroje, první pokus jsme ukončily v čase 31,66s.

 Druhé útoky následovaly hned po ukončení prvního kola, při tomto útoku Eliška nedala koš, Marie se sekla u obou spojů, takže Vendy úřadovala opět sama. Ještě než šla od stroje voda, Marie urovnala béčko, a i přes dílčí problémy byl náš druhý pokus výrazně lepší, čas ukončení 27, 44s, součtem časů končíme s prvním letošním pohárem za 3. místo.

 Nutno podotknout, že naše první soutěž proběhla v nestandartním složení, protože Miren byla po nemoci a odmítla se máčet, Adéla se naprosto neozývá, tak zasoupila dnes již leta neběhající Marie.

 Příští týden nás čeká okrsek v Chyňavě, snad už v plné sestavě, Adéla je s otazníkem, protže ženy Chyňava se na okrsek zřejmě dají dohromady a tudíž za nás běžet nemůže.