Jaro je tady :-)

28.04.2018 13:31

    Jaro je již v plné síle. Letos vypadá, že nám počasí bude přát oproti minulým letům. Takže nám nic nebrání vrhnout se do sportování :-) Na začátku sezony je vždy potřeba zkontrolovat potřebný materiál, mašinu a přeleštit poháry, které jsme doposud vyhrály. 
    Na brigádu jsme se sešli 28.4.2018 v ,,naší hasičárně" v počtu 8 členů. Práce nám půjde určitě rychle od ruky. Rozdělili jsme si úkoly a vrhly jsme se do toho. Lucka, Jana a Denisa umyly poháry, poté je Lucka a Denisa vyleštili a Jana s Irčou je nanosily a vyskládali zpět na police. Vendy, Andy, Eliška  a Martin přeměřili hadice, aby splňovali potřebné parametry. Míša vyklízela zbytek drobných ale potřebných věcí jako je bedna s nářadím či barbusem. Náš věrný fanoušek Čolda nám vyrobil skvělý stojan na hadice :-) S dalšími těžkými věcmi nám pomáhal Jarda. 
    Další den Kuba společně s Jardou vyměnili v soutěžním stroji olej. Vše je tedy připravené a můžeme začít trénovat. První trénink útoku proběhl 5. května 2018 na hřišti v Hýskově. I z tréninku máme záznam viz zde : www.facebook.com/groups/148846185145726/

 

 

Zde je naše pýcha aneb několikaleté sportovní úspěchy :-)