Dublovice

16.07.2011 23:07

Dnes byl opravdu krásný den už od rána. Z Malých Přílep jsme odjížděli na tři etapy. Miren s rodinou jela přes Prahu na Sedlčany, Jana, Míša, Irča, Jarda a děti jeli přes Hostomice a Dobříš, starší Myšáci jeli na Koněprusy a na Dobříš. Všichni jsme se včas sešli v Dublovicích na louce.

Jana vylosovala startovní číslo 25, opravdu výborný, naše největší soupeřky šly poslední - 32. Pod naším novým stanem vládla pohodička a klídek. Irča pospávala po noční, Míša pozorovala Déňu, Miren nakojila Sebíka a tak to šlo dokola, až jsme se začaly připravovat na první útok. Ale docela v poho. Při útoku probíhalo všechno standartně, jen Míša mohla přidat na mašině trochu dřív, no možná by měly holky vpředu trochu problémy, ale všechno se za pochodu vyřešilo.

 Naše Andy běžela příští útok za Chotilsko, místo chybějící pravé proudařky. Musíme jí pochválit. Zkrátka byla dobrá.

Druhé pokusy se běžely od zadu, tzn. že poslední chotilský hokly běžely první a pak dál až k prvnímu číslu. Druhý útok, nic moc. Miren nedala napoprvé koš a to se odrazilo ve výsledném čase 24, 59s. Ještě, že první útok byl za 22, 07s. o jednu setinu za Lhotkou. Do výsledního účtování se počítal čas našeho prvního útoku.

HODNOCENÍ:

Dobře jsme si zaběhaly, Andy prohlásila, že je nutný trénovat na vodu, podle mě je nutný trénovat na terče. Proudařky to maji v nohou, ale to míření je trochu někde jinde. Při druhém útoku se zasekla na platě Vendy, při prvním zase Lucka na rozdíku a tak trochu brzdila Andreu  v jejím rozletu. Andy se později přiznala, že asi Lucku brzdila, že to cítila při běhu.

 Je to první pohárovka, kdy nevezeme domů pohár, ale pokud se nevedlo dnes, zadaří se příští sobotu v Chyňavě, a vo tom to je. Skončily jsme hned pod bednou, na čtvrtém místě.

 

Jen bych chtěla upozornit případné zájemce o zhlédnutí videa, či fotek ať navštíví naše stránky na FB Hasičky Malé Přípepy Modré, zatím nelze upravené uložit na naše oficiální stránky