Druhé kolo BL, Zalužany

21.06.2015 10:00

Po prezenci jsme postavili stan, vyndali nářadí a už jsme čekaly na nástup. Naše lejdy šla shánět benzín na mazání, protože včera pred posledním pokusem, snad aby jí to rychleji běželo, si ho vylila do bot. Benzín jí věnovali líchovští, prý za včerejší vítězství.

 6 žen a 15 mužů se stihlo zaprezentovat do 9, 50hod. V 10, 05 družstva nastoupila před kamion. Pavel Lachout, hlavní rozhodčí, vyzval družstva, aby si přečetla pravidla BL, protože došlo k některým úpravám. Míša dnes dělá zdravotnici . Druhá Míša losuje a na start jdeme v pořadí 6.. Stroje jsou nahřáty, na přípravu jsou určeny 4 minuty, tak jako včera. Všechna družstva jsou rychlá a plata jsou vždy perfektně připravena. Před a během základního kola ošetřila Míša 4 zranění, byla dnes velmi vytížená.

 K samotnému průběhu soutěže, dnes steně jako včera zastavujeme časomíru těsně pod 20s, další lepší čas mají už jen líchovské dívky a to 18, 31s. Do rozstřelu jdeme opět s namnickými žabičkami a o půl sekundy je porážíme. Líchovské porážejí Novou Ves pod Pleší a tak se opakuje včerejšek i se stejným výsledkem. Vítězky - Líchovy, my druhé, NVpP třetí a Namnice 4.

Po prvních dvou kolech máme 20 bodů. Vezeme si domů krásné poháry