Brdská liga Zalužany 11.6. 2011

08.07.2011 14:09

11. června jsme opět vyjely směrem na jihozápad od naší vesnice. V Zalužanech ve 13 hod začínalo 2. kolo BL. Do Zalužan jezdíme moc rády, je tady pěkný terén na obě dráhy a dobré zázemí / jako ostatně všude na soutěžích/.

Ženských družstev bylo víc jak 8 a tak do play off postupovalo 6 družstev.

Po důkladné kontrole materiálu na přípravném platu, jsme se začaly připravovat k prvnímu útoku. Se čtvrtým časem jsme šly do rozstřelu s pátými sloupeckými. Sloupeckých čas 24, 67s nestačil na náš 20, 66s a my postoupily boj o další lepší umístění s Dolními Měcholupy. Po super rozběhnutém útoku soupeřky nemohly nastříkat. U nás byl zádrhel na savcích. Jana nenabrala, kousla savce, po rozpojení znovu nenabrala, tak to vzdala, protože si myslela, že soupeřky už dávno nastříkaly. Po dlouhé době Jana ještě jednou zkusila nabrat a spojit, tentokrát se zadařilo, ale vpředu šlo o desetiny. Výsledné časy obou družstev se pohybovaly za hranicí 50s. Naše proudařky sestřelily necelé 2s po měcholupských. Janu moc mrzelo její zaváhání, na nástupu si stoupla dozadu, pro 4. místo si došla Irča.

Po soutěži jsme přejeli do Jablonné, kde se v neděli koná další kolo BL. Na fotbalovém hřišti jsme postavili stany a přespali do druhého dne.