Brdská liga - Buková

11.08.2012 13:00

9. kolo Brdské ligy - Buková

Toto kolo pořádalo SDH Buková na fotbalovém hřišti ve Věšíně. Toto hřiště známe ještě z dob minulých.

Dnes jsme začali stavěním nového stanu.Má trochu pomuchlané nožky a taky čudlíky ke střeše, tak ho budeme nejspíš reklamovat. Všechno jsme stihli včas vybalit a postavit. Pohodlně usazené v řidlích a na lavičce jsme vyčkávaly na zahájení. Andy vylosovala č. 11.

Na startovní čáru jsme se dnes postavily ve složení: Miren, Jana, Míša, Irča, Vendy, Andy a Elda. Dnes kupodivu vyšel hned první start, ale jinak to bylo jako zpomalený film. Miren na koši úplně zastavila, protože se jí nepatrně hnul, voda šla proto pozdě, Irča se ještě stihla přesvědčit o dobře připojeném béčku na stroj a už upaluje dopředu. Andy s Eldou nastříkaly v téměř shodném čase19, 98s - čas Elišky, 19, 14s čas Andy. Ještě čekáme na změření Eliščiného béčka od rozdělovače a můžeme uklízet. Nepomohla ani námi dodaná MODRÁ JE DOBRÁ od Žlutého psa.

 Vrčer jsme poponesli stan dál od hudby, postavili jsme spací stany a dali si večeři. Bukovští na ohni přihřívali dvě vyuzené kýty, na které se čekala dlouhá doba. Byly výborný. Seděli jsme dlouho do noci a čekali na avizovaný meteorický roj Perseid. Nějaké hvězdy padaly a padla i ta naše. Máni stan jí stál v cetsě. Dnes v noci vzniklo naše nové motto: buď jó, anebo ne, a když ne, tak buch. To pronesla naše padlá hvězda Míša.

časy včech ženských družstev?

Líchovy       17, 82s

Bezděkov    17, 78s

Sloup           19, 50s

Chotilsko      18, 31s

Chlum           19, 78s

MPM             19, 98s

Zalužany       19, 08s

Holšiny          44, 52s

Radětice        19, 35s

za dnešní osmé místo jsme získaly jeden bodík.

fotozáznam: https://staramys.rajce.idnes.cz