Brdská liga 9. kolo, Buková

17.08.2014 11:00

Buková ve Věšíně

 Včera jsme převezli vlek do Věšína na fotbalové hřiště, vyložili jsme holkám stany, spacáky apod. a vyrazili k domovu. Na hřišti, tedy spíš na koupališti spali Vendy Irča, Miren, Míša M., Eliška a Martin. Na hřišti se konal rockový konzert, ale když holky ve 23 hod. zalehly, tak prý nic nevnímaly.

 Ráno jsme dovezli Radku a na hřišti jsme se dozvěděli, že Eliška odjela ráno s Martinem a s horečkou domů. Tak máme celé družstvo překopané. Zadek je standartní Miren, Jana, Míša, od béček je všechno jinak. Dnes si zkusí béčka Radka, rozdělovač běží Tereza Plavcová v Nové Vsi pod Pleší, levý proud Míša Malcová a pravý Vendy. Takže dnes opravdu můžeme jen překvapit. Holky ráno zahřála Myšákovo česnečka + káva s čajem. Miren, Míša M., Vendy, Jana si rozebraly usušené věci a pod stanem čekaly na nástup. 11 ženských družstev - velké finále. Dnes losuje Vendy, tahá č. 13.

Útoky dnes odsýpají, ve 12 hodin je odběhnuto 10 útoků. Holky jsou připraveny na startu. Miren nedala na poprvé koš, ten se jí kutálí skoro až ke kádi a všechno je zbržděno. Béčka dobře, troják dobře, proudy výborně, daly z první. Pokus platný a výsledný čas 22, 47s nic moc. Za námi jde ještě spousta kvalitních družstev. Nakonec postupujem z 5 místa a do dalších bojů nám čas určil Novou Ves pod Pleší. Po odstartování obě družstva stejně dávala vodu a o lepší plešský výsledek se zasloužila jejich pravá proudařka. Náš pravý proud, pro dnešek Vendy, prostříkla 4 desetiny. Dnes končíme na hezkém 5 místě a získáváme něco bodů.

Po vyhlášení výsledků holky předaly kytku růží Irče, která dnes byla na soutěži naposledy. V pátek odjíždí na rok pracovat do Skotska a tedy na rok končí.

foto: https://staramys.rajce.idnes.cz