Brdská liga - 2. kolo Chotilsko, v Prostřední Lhotě

12.07.2014 13:00

Chotilsko, 2 kolo BL v Prostřední Lhotě

 Dnes ráno jsme byli všichni na ránu. Začalo to zpackaným srazem, Myšáci čekali u hospody ,Čoldi zase u Špiryta. Na Dobříši jsme lehce zakufrovali, prtože je samá uzávěra a objížďka. Jana jela asi 10 minut před Myšákama, ale ti zase zahnuli špatně, ale na místo dojeli také a vcelku včas. Dorazila i Alča. Na hřišti jsme pomáhaly stavět stany, připravovali prase na gril, nakládali hermelíny...Kolem poledne postavily Miren a Myšáková stany na spaní. Ve 12,40 nás moderátor přivítal a seznámil s časovým harmonogramem.

 Ve 13, 05 byla všechna družstva nastoupena k zahájení a hymně. Starosta Chotilska v úvodní řeči přivítal všechna družstva a popřál hodně zdaru .Dnes losuje Zuzka. Po nástupu trochu nervozní Míša nastartovala mašinu, prý co kdyby. Zuza dobrý, vylosovala 18.

Zatím jsou všechny časy luxusní. Trošku smolík pro naše Modré, zadek se víc soustředil na Alču, protože dnes nabírá poprvé a Míše z toho fofru, když dala vodu, vypadl savec z mašiny, to nás stojí cenné sekundy. Proudařky byly, jak jinak, než luxusní a daly z první. Na tu bídu na zadku je náš čas skvělý. 20, 01s. Teď už jenom čekáme, kdo zkazí a bude mít horší čas než my. Tak nic, sice děvčata z Namnic mají čas horší, ale Líchovy daly s přehledem osmnáctku a Radětice nám nadělily 0, 49s. Dnes tedy s časem 20s nepostupujeme mezi 6 nejrychlejších. Jana vypomáhá ve stánku, ostatní uklidily stroj a další do přechodného bydliště k Miren do stanu pro dva dospělé a psa. Kolem 17 hodiny střídá naše Vendy, Vendy z Chotilska u pípy spolu s Eliškou a Martinem,a také Honzíkem K., také u stánku s občerstvením se už promíchaly ženy Chotilska a Malých P řílep Modrých. Stánek s občerstvením zavírá ve 22 hodin a obsluha u pípy zavírá dvě hodiny po půlnoci. Z různých koutů sportoviště se ještě dlouho ozývají písně, hudba z auta apod. Kolem půl 5 vše utichá a nejspíš i poslední vytrvalci vzdávají a uklízí se do spacáků.

 My máme budíčka v 7 hodin. Musíme připravit jídlo a další věci pro dnešní kolo BL, ale o tom je už další článek.


foto: https://staramys.rajce.idnes.cz