Brdská liga - 1. kolo, Tochovice

21.06.2014 13:00

První část našeho družstva dorazila s předstihem na hezky upravené sportoviště v Tochovicích.

 SDH Malé přílepy Modré dnes startuje ve složení - koš - Miren, savce - Jana, stroj - Míša, béčka - Irča, troják - Vendy, proudy levý - Míša M., pravý - Eliška.

Zbytek družstva dorazil za půl hodiny. Ve 12, 15 jsme byly kompletně připraveny. Miren s Janou nově omotaly bílý savec, pověsila se vlajka a v pohodlí židliček jsme očekávaly zahájení. Dnes losuje Míša Kublov Modrá. Na slavnostním nástupu byla nastoupená družstva seznámena se změnami a úpravami pravidel.

 Škoda, že sám starosta BL, nectí závazná pravidla a na závěrečný nástup, kde musí vystoupit 4 členové ve stejném ustrojení, vystoupil v oranžové mikině, kdežto všichni ostatní byli vsoutěžních dresech.

Číslo, vylosované Míšou se nám hodně líbí. 23 - na všechno máme dostatek času a zatím můžeme nerušeně pozorovat ostatní soutěžící.

Chotilské ženy za nespojené savce dostaly N. Naše holky jsou na startu a dosažený čas 20, 13s nám není k ničemu, protože Jana nespojila savce. K tomu nemuselo dojít, kdyby Míša hodila savec rovně. Jana po ukončení útoku řekla, že i stroj byl na platě špatně umístěn. Míša se sice otočila a pomohla Janě se spojováním, ale při druhé otočce šroubení se proudařkám podařilo setřelit terče. Hlavní rozhodčí p. Lachout okamžitě zvedá červený praporek a náš pokus je označn velkým významným N.

 Škoda prokaučovaly jsme velkou příležitost k zisku nějakého toho bodíku.


foto: https://staramys.rajce.idnes.cz


Chotilsko            N

Sloup                  N

Třebsko              N

Nová Ves p P    44, 47  

Zalužany            21, 05

Petrovice           18, 02

Namnice            30, 35

MPM                  N

Líchovy              19, 34

Radětice             27, 59