Brdská liga - Jablonná

13.05.2012 11:00

 

První kolo BL - Jablonná

Na první soutěž Brdské ligy jsme vyjely ve složení Miren - koš, Jana - savce, Míša - stroj, Eliška - béčka, Vendula - rozdělovač, proudy - Andrea a Zuzka. Na dnešní soutěž jsme se moc těšily, včera na okrsku se hodně zadařilo, tak dnes jsme naši formu chtěly potvrdit. Soutěž byla zahájena hymnou a rozlosováním.

Jana vylosovala 4 a Míša začala nahřívat stroj. Na přípravnném platu jsme byly hotovy hned a odtud jsme si to namířily ke stavu č. 2. Paní rozhodčí vše bedlivě sledovala, pečlivě překontrolovala mezery mezi spojkami a odmávala připravenost k útoku. Před námi šla 3 družstva žen, časy na BL nic moc, všechno nad 20 s. Protože dnes bylo 8 ženských družstev, do play off postupovala družstva čtyři, chtělo by to dát čas pod 20 - ideál. Dosud žádný ulitý start a ani my jsme neulily. Zadek klapnul na jedna, Vendy kousla céčko i béčko, ale to stihla napravit v čase, kdy Eliška měla zádrhel na béčku na mašině, kousla za pojistku a nemohla tam, ani zpět, to už šla voda ze stroje, Jana se postavila k béčku a snažila se, proti vodě, která šla kolem koncovky ale neměla šanci. Až když Míša vypnula stroj, béčko opravila a Míša znovu nastartovala, terče byly sestřeleny v čase přes 40s. Nikdo další už nás časem nepřekonal a tak jsme dnes zůstaly hluboko v poli poražených.

Možná pro nás bude platit, první vyhrání z kapsy vyhání, nebo to byla vina tý mourovatý kočky, co nám při cestě na BL přeběhla přes cestu, přesto ale jdeme dál a budem bojovat.

https://staramys.rajce.idnes.cz