Benešovská liga, Zdislavice

25.08.2012 11:00

BENE - ZDISLAVICE

Dnes jsme si půjčily pravý proud z Chotilska - Štěpánku Kšánovou. Eliška dnes nemohla, měla nějaké vlastní soukromé záležitosti. A Zuzka vypomáhala v SDH Malé Přílepy, které slavily 110 let od založení sboru. Ze Přílep jsme vyjížděly malinko po 9 hodině, cesta po okruhu byla volná, kousek za Prahou jsme byly svědky požáru, buď výrobní haly, nebo nějakého velkého skladu.

Sportovní areál ve Zdislavicích je umístěn za obcí v malém údolíčku, vedle rybníku. Po zaplacení startovného a registraci jsme postavily stan a kluci z Daměnic nám pomohly sundat stroj z vleku.

Dnes je nahlášeno 24 mužských a 14 ženských družstev. Soutěž ve Zdislavicích se dnes běží na nástřikové terče.

Složení našeho družstva? PP Štěpánka Kšánová ( Chotilsko), LP Andrea, troják Vendy, béčka Iren, stroj Míša, savce Jana, koš Miren. Jana dělala savec holkam z Nové Včelnice a košíkářka jí nepovolila savec a nepovolila, Jana si orvala nehty, jak se snažila přirazit a spojit, ale bohužel. Sice na poslední chvíli vypomohla strojnice se spojením savců, ale toto družstvo dostalo stejně N, za přešlap závodnice, která běžela radit k nástřiku.

V 15, 30 jsme obsadily přípravné plato a po kontrole a odběhnutí Načeradce jsme začaly skládat materiál na plato závodní. Holky super odstartovaly, ale Irče podjely nohy, protože neměla tretry, Miren se otočila a Jana později vytahovala savec. Voda tudíž šla o trochu později, ale i přes tento handicap dala Andy čas 24, 32s, Štěpánka 28, 85s. V celkovém výsledku jsme získaly krásné 4. místo.

 Do rozstřelu o hlavní cenu šla družstva Načeradec, Daměnice, MPM, Louňovice, Bystřice a Jankov. Do rozstřelu Jana vypůjčila od strojnice z Nové Včelnice pro Irču tretry. ( asi trochu jinej gang, kopyta hore a kde je ten tydýt?). V rozstřelu zatím první čas 26, 14s, ale poslední soutěžní družstvo žen - Jankov měl čas o 3s lepší - 23, 71s.

Ještě k našemu útoku, v době kdy se zastavila časomíra, nám prasklo béčko k rozdělovači.

Pro nás škoda, ale ženy z Jankova dnes zkrátka byly nejlepší v obou útocích.

foto:  https://staramys.rajce.idnes.cz