Benešovská liga - Chářovice

14.07.2012 13:00

Chářovice - 2. kolo benešovské ligy

Na Benešovskou ligu jsme začaly jezdit, protože v naší lize jsou někdy delší pauzy mezi jednotlivými koly, na chyňavském okrsku a v okolí se už vůbec nic neděje. Někdy to máme jak časově, tak na vzdálenost blíž, prioritou pro nás ale zůstává Liga Brdská. Hlavním důvodem je  větší počet útoků během jednoho kola. V bene lize jsme začaly bodovat a také proto se zúčastníme co možná největšího počtu kol. 

Do Chářovic jsme vyrazily ve složení: proudy - Andy a Elda, troják - Vendy, béčka - Irča, stroj - Marie, savce - Jana, koš - Miren. Startovní číslo bylo totožné s pořadím, kdy se družstvo k soutěži přihlásilo. My jsme šly na řadu předposlední, tedy deváté. V Chářovicích byla hezká rovná trať, která se k terčům trochu zvedala do kopečku

Před námi nastoupila družstva s časy.

Dalovy       22, 67s

Daměnice  20, 12s                              18, 65s

Tomice A   21, 16s

Jankov       22, 31s / páté patro/          18, 65s

Louňovice  21,36s

Čechtice    30, 86s

Bystřice     24, 60s                               23,

Načeradec 36,65s

MPM          21, 45s                              20, 85s

Všechlapy     N

První útok, na který jsme nastoupily za deště, stejně jako dvě předchozí družstva, Irča opět ulila. Marie slyšela Eldu, která běžela poprvé na soutěži proud, říkat, že má strach a ptala se, ty máš strach? Elda na to že jo. No tak Marie přidávala lehce a pomalu, Miren si mohla hlasivky strhnout, jak řvala, přidej!, přidej!. No, Marie jako tradičně, naprosto nevšímavá k okolí neslyšela a naplno přidala, až kdy Elda skorem seděla. Náš výsledný čas 21, 45s mohl být o dost lepší, ale ten se může zadařit zítra na Brdské. Druhý útok pro změnu svítilo slunko do očí. Marie omrkla situaci před sebou a přidala jak z partesu. Výsledný čas nestačil na první místo, protože Eliška naprosto neviděla, kam stříká. Tak strašně se rozstřikovala voda o terč. Andy řekla, že nastříkala se štěstím.Čas Andrei byl 18 a kousek, Eliška sestříkla v čase 20, 85s. První cenu vyhrála děvčata z Jankova s časem 18, 12s následovaná daměnickými. Snad si spravíme chuť zítra, to jedeme do Prostřední Lhoty, kde další kolo BL pořádá SDH Chotilsko.

foto k článku - https://staramys.rajce.idnes.cz