8. kolo Brdské ligy - Kojetín

05.08.2012 11:00

8. kolo Brdské ligy - Kojetín, sportovní areál Petrovice

Už jste někdy stavěli stan bez umělohmotných spojek a rohů? Nám se to dnes podařilo. Na soutěž jsme přivezly tyče, plachtu a to bylo všechno. Ještě, že máme dobré vztahy s ostatními sbory, které jsou ochotny vypomoci. Stan nám zapůjčili chotiláci.

Sportovní areál v Petrovicích je moc hezký. Organizace kojetických trochu vázne a začátek 8. kola BL se opozdil o téměř půl hodiny. Hudba nehraje, mikrofon není, není ani pásmo, které si od nás včera brala paní rozhodčí .Prostě dnes nějak nic nefunguje tak, jak má. Nakonec je soutěž zahájena nástupem a rozlosováním. Losuje Zuzka, má strach, že vytáhne nízké číslo, ale je přeci jedno, kolikáté v pořadí půjdeme, ale jde o to, abychom se probojovaly do rozstřelů. Dnes je v Petrovicích 13 ženských družstev a 20 družstev mužů. Čas před zahájením Vendy vyplnila psaním čísel 5; 7,5; a 10. Po zahájení nám sdělila, že dnes budeme hodnotit mužské zadečky na dráze č. 2. Tato dráha měla startovní čáru přímo před naším stanem a tak hodnocení bylo prováděno v pohodlí našich židliček. Většina můžských družstev naši snahu o oživení soutěže přivítala.

Teď ale k samotné soutěži,  my jsme dnes šly v sestavě: Miren,Jana, Míša, Elda, Vendy, Andy, Zuza. Opět jeden z prvních ulitých startů byl ten náš. Druhý už byl podle pravidel, vše běželo jak na drátkách, jen Andy prostřik měl hodnotu skoro 2s a náš dosažený čas má hodnotu 20, 34s To v závěru základního kola stačí pouze na 8. - 9. místo, o které se dělíme na chlup přesně s holkama ze Zalužan. To, že nakonec získáme alespoň bodík za 8. místo rozhodlo sestřelení prvního terče, kterého čas byl 19, 13s, zalužanských o setinu horší - 19,14s.

Na závěr komentátor Myšák vyhlásil vítězné družstvo  nej.. zadků, jsou to Kotenčiče, dostali od nás paňáky zelené.

Co dodat na závěr: pokud příští a přespříští týden nevyhrajeme, tak je pro nás tato sezóna ztracena a do bojů o přední umístění nezasáhneme.

https://staramys.rajce.idnes.cz