10. kolo BL - Zalužany

12.08.2012 11:00

Brdská  liga, Zalužany

Ráno jsme se postupně vyklubali ze stanů, provedli ranní hygienu, posnídali Myšákovu česnečku a začali pomalu balit věci a stany.

Míša s Jardou a dětmi jela napřed obsadit nějakou výhodnou polohu pro náš nový stan. V Zalužanech jsme byly dřív, než jsme se nadáli, stan byl postaven, vše připraveno, Stará myš nás zaprezentovala, vyplnila přihlášku, zaplatila startovné a už jsme čekaly jen na zahájení. Zalužanská soutěžící Martina Vojířová nám na nástupu krásně zazpívala státní hymnu. Poté došlo k představení rozhodčích, obecních zastupitelů a zástupců hasičů. Jirka Černík zavelel k losování, dnes losuje Irča a velmi nás potěšila, konečně pořádné číslo - 18. Před námi jdou holky z Líchov, Holšin, Sloupu, Zalužan, Chlumu, pak my a pokračují Radětice, Chotilsko a Petrovice. Samotná soutěž začala v 11, 45 hod., během základního kola mělo SDH Zalužany výjezd k bouračce.

Na platě č. 2 jsme měly paní rozhodčí Šárku Jankovskou, je to rozhodčí přísná, ale spravedlivá.

Startovní čáru obsadily Miren, Jana, Míša, Irča, Vendy, Andy a Elda. Super výkon - Andy 18, 51s, Elda 19, 96s. Ještě napjatě čekáme na další tři družstva. Radětice 18, 52s, Petrovice 19, 66s, Chotilsko N. Za branami do rozstřelů o  PLAY OFF zůstaly Holšiny, Sloup a Chotilsko. My postupujeme ze 6. místa a našimi soupeřkami jsou domácí Zalužany.

Zvláštnost na rozdíku: na předminulé soutěži v Petrovicích se nám roztrhlo céčko a na tréninku pro změnu béčko a tak Vendy musí pravé C podkládat 3x, oproti levému, které je trochu nafouklejší a skládá se jen 2x. Do rozstřelu jdeme opět z plata č. 2. Dvakrát jsme holky ze Zalužan v semifinále porazily, dnes se nám to nepodařilo. Zalužanská 19tka stačila na naší 20tku. Petrovické měly lepší čas než Chlumská děvčata a Chlum s časem horším než byl náš skončil těsně za námi. Naše konečné umístění je tedy 5.

 https://staramys.rajce.idnes.cz