10. kolo BL - Radíč

23.08.2015 10:00

Radíč - předposlední kolo naší velmi oblíbené hasičské soutěže. V 10 byl zavelen nástup soutěžních družstev, po hymně následovalo přivítání a losování. Jana bude losovat finále BL a tudíž dnes losuje naše košíkářka Miren. Míša zahřívala mašinu, prý kdyby měla Mirka ruku rachlou, jako včera ona. Ale Miren je pomalejší a vytahuje č. 10, snad bude pro nás tastné. Dnes je také málo ženských družstev a tedy se musíme snažit o co nejrychlejší útok, abychom měly postup zajištěn.

 Holky ze Zalužan překvapily i sebe, daly totiž krásnou 17s., my dnes zase nad 20s. Andy měla 18, 25s, Elišce vystříkla o malinko později voda a ještě prostříkla, ve výsledku 20, 75s. Radětice tak moc chtěly, že útok úplně pokazily a jejich čas35, 47s  jim nedává šanci postupu, nám pořád svítí naděje, ale jsou tu ještě Líchovy a Nová Ves pod Pleší. Dobře rozběhnutý útok Nové Vsi zabila levá proudařka, která měla moc dlouhý prostřik. Holky z Líchov opět s přehledemm 17, 45s

 Po přestávce jdeme do rozstřelu se zalužanskými a budem ese snažit o co nejlepší výkon. Všechno klaplo na jedničku a my získáváme krásné 3. místo. Andy čas - 18, 52s, Elišky čas - 18, 51s. Časy téměř totožné. V boji o 1. místo podlehly lhotecké ženy ( 22, 80s).  líchovským ( 17, 59s).

 První místo žen je jasné, s přehledem vyhrávají ženy Líchovy, druhé a třetí místo je do finále ještě nerozhodnuté, neboť mají šanci jak MPM, tak NVpP. Obě ženská družstva mají šanci. Takže za týden budeme moudřejší, ale už dnes víme, že budeme stát na bedně. Šoda, že budou chybět Adéla s Eliškou. Eliška je na dovče a Adéla je se školou na nějaké akci.