Brdská liga - Namnice

09.07.2016 12:00

Další kolo 16. ročníku BL, protentokrát dvojkolo, se konalo na Valše a pořádalo ho SDH Namnice.

 Včera na tréninku nám začala trucovat mašina na tudíž jdem dnes s půjčenou z Chotilska. Dnes použijeme omluvenku, protože se Míša musí s mašinou seznámit a trochu sžít. Vendy večer poběží o nejrychlejšího proudaře. Miren s Janou pro změnu o nejrychlejší zadek . Odpoledne dorazila Irča a přihlásila se s Vendy také na zadky.

 Po zahájení se jde rovnou na věc, mašiny burácí a soutěžící chytají lehce trému. Dnes se ženským družstvům nějak nedaří. Z prvního místa postupují Radětice časem 19, 39s a druhá Lhotka časem 20, 21s. O další postup se poperou Líchovy a my a Broumy se Zalužanami.Zuzce se nedařilo na platě a nedoběhla, Vendy jí pomohla dotáhnout a nastříkat v čase 27, 36s, líchovské ženy zaběhly svůj standart, něco kolem 16s. Dnes končíme na 5. místě. Zůstáváme fandit a rády si půjdeme pro pár bodů. V hodnocení se asi výš neposuneme, ale každý bod se počítá.

Útok jsme běžely ve standartním složení: Miren, Jana, Míša, Eliška, Vendy, Andy a Zuzka.

Zadky : Jana + Mren = 10, 09s

             Vendy + Irča = 10, 34s

přihlášená proudařka nakonec neběžela.

 Navečer jsme postavili stany, opravili náš velký modrý, abychom měli večer kde sedět a trochu se pobavili. Do zítřka hledíme s optimismem.