Brdská liga, Nalžovice

17.07.2016 10:00

V Nalžovicích nás v polovině července přivítalo nevlídné počasí, od večera pršelo a nepřestalo ani dopoledne. Myšáci a Eliška s Martinem dovezli do nalžovického zámeckého parku opravenou mašinu, kterou Míša hned odzkoušela. Na stan dnes opět nevěšíme vlajku, z pověrčivosti.

 V 10 byl nástup, hymna, rozlosování. Vendy rozdala pozvánky na naše dvojkolo, pořádané v Broumech. Mirka vylosovala, vlastně nevylosovala, protože na ní už žádné číslo nezbylo a tudíž jsme dostaly předposlední startovní číslo 36, protože poslední Líchovy muži měli omluvenku.. Takže zatím odpočíváme. Miren nemá opasek a žebrá u Vendy, ale ta nedá, takže blbej den. Nakonec jí ho půjčuje dívčina z Rožmitálu pod Třemšínem.

 Útok jdeme ve složení: Miren, Jana, Míša, Eliška, Vendy, Andy a Míša Malcová. Andy s Míšou asi hodinu vymýšlely, jak poskládat céčka na plato, bohužel, na nic nepřišly. V poledne na nás zpoza mraků jukalo sluníčko a teplota se vyšplhala na 19°C. Přestávka byla vyhlášena po ukončení 33 útoku. Přijela záchranka pro nalžovického proudaře, který byl včera večer u zásahu a nadýchal se zplodin. Náš útok proběhl na jistotu a do rozstřelu jdeme ze 4 místa s pátými Zalužanami. Eliška si při něm spálila ruku a na dlani má pěkné jelito, další útok už nezvládne a Jana sehnala náhradní béčkařku ze Sloupu - Lenku Kaňkovou, která dnes vůbec neběžela. Při druhém útoku se po nastartování Mirce hnul koš, který nakonec z plata spadl ještě před odstartováním a ještě se otočil závitem ke kádi. Mirka zkusila natočit na zemi, to se nedaří, bere savec do podpaží a po nekonečných sekundách, konečně našroubuje. Proudařky už byly skoro na svém místě, když Jana připojovala savce. Ani na platě č. 2 se nedařilo, rozdělovač nemohla spojit a ve finále vylítla pravé proudařce proudnice z ruky. Nám šla voda od rozdělovače a soupeřky teprve přidávaly. Náš čas nebyl pěkný, ale hlavní je postup mezi 4 nejlepší. Náš čas v rozstřelu je 26, 96s. Do play off jdeme s radětickými, které skončily v základním kole na 2. místě.V tomto duelu odrovnáváme další půjčenou béčkařku.  Radětice jsme zdolaly časem 18, 94s proti jejich 22, 06s. Do finále jdeme s Líchovama. Náš čas je 19, 82s / poprvé prostříkla Andy/, Míša si dala druhý 18s čas, Líchovům se počítal čas 18, 10s, když jejich pravý proud  sestřelil v 16, 98s. Dnes končíme na druhém místě a v celkovém pořadí se dělíme s líchovskými děvčaty o 3 příčku.