Tréninky

28.06.2011 19:13

Na první ostrý trénink na vodu jsme vyjely do Chyňavy 13. 4. 2011

Tento den byla pekelná zima, něco mezi 5° a 9° C, k tomu celý den mrholilo. Mašinu ale bylo potřeba prozkoušet a taky Zuzka Hřebíková musela zkoušet koš. Trénovat ve psím počasí vydržely holky hodinu, potom už zkřehlé prsty neposlouchaly nikoho.

 Všechny jsme se upínaly k datu 23. 4. , to jsme odjížděli i s našima chlapama na trénink do Jablonné. Začátek tréninku se posunul až na odpolední hodiny, ale alespoň jsme se prospali po grilovačce. Na hřišti v Jablonné šlo všechno jako po másle, dvě stání: první na 3B, druhé na 2B. Střídaly jsme se somlazeným družstvem Radětic. Běhli i muži z Kotenčic, Radětic a polovina družstva Jablonná.

První čas nás všechny poslal do kolen,na terče připravené dle pravidel BL na 9kp - 18,86s, když pravý proud ukončil v čase 18,69s. Po čtařech útocích odjela Míša do práce a s ní frnkla i Irča, která měla naplánovaný večer v Plzni. Na mašinu nastoupila zkoušet stará myš a Jarda si střihnul béčka, která bude nejspíš běhat za Chotilsko. Vdendy, Andy a Lucka nechaly po posledním měřeném útoku roztaženo, Kuba vylil hadice a Marie ještě jednou zkusila mašinu. Úplně na závěr zkusil Kuba jak tlačí. Čas 4,7s.

Všichni jsme odjížděli s dobrým pocitem. Za 14 dní jedeme na první soutěž do Třebonic. Tuto soutěž bereme jako další ostrý trénink před okrskem a prvním kolem BL, která se bude konat následující den, tedy 8. 5. na Valše v Chrástu.

                                                            časy útoků 

                        proud pravý - Andy                                    proud levý - Vendy

                           18,69                                                        18,86

                           18,98                                                        22,59

                           19,38                                                        20,10

                           20,86                                                        23,97

                           19,84                                                        19,80? tento čas zaznamenal počítač, i když se světlo nerozsvítilo