Nový soutěžní stroj

28.06.2011 18:53

V neděli 20. 3. 2011 jeli Jana s Jirkou a Marie se Zdeňkem do Horních Hbit pro toužebně očekávaný soutěžní stroj. Stroj stavěl p. Turnovec. Na obecním rybníku p. Turnovec s kamarády názorně předvedli stroj v chodu. Řeknu vám, to byla pastva pro naše uši i oči. S velkou slávou kluci mašinu naložili na vlek a už jsme pospíchali domů do Malých Přílep.

Po příjezdu domů už u Jany před barákem čekal malý uvítací výbor v zastoupení Vendy, Pekyho a Pavla, přišla i Miren, Michal a Dominik. Nakonec dorazili Slávek s Andy. Chyběly jen Míša s Irčou, které byly v práci.

Zdeněk jemně předvedl nastartovaný stroj a všichni okouzlením vydechli. Po asi půl hodině obdivování a okukování kluci odnesli stroj k Janě do kompotového sklípku. Následující den Miren umístila na facebooku několik návrhů, co nechat na mašinu namalovat. Návrhy byly PAT a MAT, veverka z filmu Doba ledová, levhart. Po týdnu neplodných diskuzí bylo rozhodnuto, bude tam silueta hasiče jak hasí požár v dolní polovině a v horní název našeho nově založeného sboru.

Už nám chybí jen místo na trénování, protože v Hýskově se upravuje terén a s trénováním se tam počítá až začátkem května.

Všichni máme z nového soutěžního stroje velkou radost a těšíme se, že nám bude dobře šlapat. Moc se těšíme na novou sezónu, kde si pojedeme na vlastní triko