Brdská liga, 1. kolo v Zalužanech

10.06.2017 12:00

v 11, 30 hod konečně dorazil koš. Letos za nás bude běhat pravý proud Petra Foltýnivá z Chyňavy a Alena Nakmanová ze Lhotky. Alča dle potřeby poběží koš, případně béčka. 13 družstev žen znamená velké finále. Pod stanem vládne pohoda a radost z toho, že konečně začala sezóna.

 Na nástupu zazněla hymna státní, i hymna brdské ligy. Vilda přivítal soutěžní družstva, rozhodčí i hosty. Následně proběhlo losování. Vendy vytáhla hodně ke konci číslo 28.

 Konečně si v Zalužanech zaběhneme velké play off. Složení našeho útoku: Irča, Jana, Míša, Alča, Vendy, LP andy, PP Petra. Soupeřkami v play off jsou pro nás neznámé ženy z damněnic. Tyto ženy běhají převážně ligu benešovskou. Pravý proud damněnických byl velmi rychlý 16,59s levý lehce prostříkl. Damněnické ženy běžely mimo soutěž, protože nastartovaly bez pokynu rozhodčího, náš čas byl opět pod 20s přesně 19,91s, když pravý proud byl o 0,11s rychlejší. Holky to daly tréninkově, aby nevyšly z tempa. Vendy se zřejmě po nastartování hnulo B k rozdíku a prý bylo úplně mimo. Míša velmi dobře zareagovala, otevřela ventil dozadu, Vendy připojila a dosažený čas nás řadí do souboje o 3. místo s Hlubyní. V tomto souboji se ani jednomu družstvu nedaří dle jejich představ. Irča nedala koš, soupeřky zase nemohly spojit savce. Hlubyňská levá proudařkanemohla sestříknout a tak jsme měly velkou šanci. Nakonec končíme na pěkném 4. místě časem 22, 65s

 Sobotní soutěž se velmi vydařila a máme velkou radost z poháru.


foto: https://staramys.rajce.idnes.cz