9. kolo BL - Nalžovice

01.09.2018 19:00

    Do krásného areálu v Nalžovicích jsme dorazili na etapy. Jak jinak :-) Areál v zámeckém parku byl připraven k finálovému kolu.
Po nástupu a již tradičním „máte na to tři minuty" se šlo losovat. Na finále přijelo opravdu hodně týmůato 37. My jsme si vylosovaly 33, no je to dost daleko, ale zase budeme vědět, jak jsme na tom a jak máme zaběhnout. I když nám tohle moc nevychází :-)
    Všechny jsme se na finále sjednotily modrými podkolenkami a válečnými barvami na tvář v barvách našeho týmu. Opravdu nám to slušelo :-)
Před útokem nás čekala přípravná základna, kde nám bylo vše zkontrolováno a můžeme jít na to. Běžíme jako desáté holky, musíme ukázat co umíme, abychom postoupily do vyřazovacích bojů.
   Na základně vše připraveno a běžíme ve složení Miren, Jana, Míša, Alča, Vendy, Lucka a Andy. Útok jsme dokončily s časem 19:08s, na levém terči se čas zastavil v 18:24s. Tento čas nás zařadil na nepopulární 7. místo, ze kterého se nepostupuje. No co se dá dělat? Bojovalo se až do konce, bohužel to nevyšlo. Finále jsme si užili všichni.
    Nakonec jsme v tomto ročníku skončily na krásném 7 místě ze 13-ti družstev. Myslím, že to není žádná ostuda. Vždy může být samozřejmě lépe, ale sezónu jsme zakončily zdravé bez úrazu.
    Dne 10.11.2018 jsme vyrazili ve složení Miren, Jana, Andy, Alča, Lucka, Čolda a Myšák na slavnostní vyhlášení BL, které se konalo v Letech u Písku.

Myslím, že jsme sezónu zakončily velmi dobře. Že někteří …. :-)  Nu což, již nezbývá než se těšit na další ročník a věřit, že bude úspěšnější ….. Děkuji Vám všem :-)