4. kolo BL- Solopysky

26.07.2018 13:52

    V sobotu jsme vyrazili směr Solopysky na 4. a 5. kolo Brdské ligy, čekal nás teplý víkend. Když jsme dorazili do připraveného areálu postavili jsme stan a Vendy šla zaplatit startovné. Pečlivě vyplnila přihlášku, která se skládala : koš – Miren, savice-Jana, mašina- Míša, béčka-Alča, rozdík-Vendy, levý proud-Jana, pravý proud – Lucka. Ve dvanáct hodin byl vyhlášen nástup. Na povel velitelé na místě ostatní rozchod přišlo na řadu rozlosování. Dnes jsme nechaly losovat Domíska, který nám vylosoval číslo 27. Máme tedy spoustu času, než přijde naše chvíle.
   Kolem druhé hodiny jsme se začaly připravovat na start, vše jsme nechaly zkontrolovat na přípravném platě a už jsme se chystaly na dráhu. Na přípravu plata měli všichni 3 minuty, žádný problém. Po zkontrolování plata jsme šly na start, ten proběhl bez problémů, vše klaplo, jak mělo až na koš, tam byl menší zádrhel, ale i tak jsme postoupily mezi šest s časem 19:45s. V prvním roztřelu nás čekala Lužná, po přípravě plata a popřání hodně štěstí jsme se postavily na strat s tím že do toho dáme vše, nemáme co ztratit. A vyšlo to porazily jsme holky časem 18:27s levý proud 17:70s, Lužná nedokončila. V závodě o třetí místo nás čekaly holky z Hlubyně. Po přípravě plata přišlo klasické popřání hodně štěstí a už se šlo na start, tentokát Miren nezaváhala a vše klaplo na jedničku, dokončily jsme s krásným časem 18:25s na pravém proudu 17:57s přesto jsme nepostoupily, holky z Hlubyně postoupily z časem18:00 škoda, ale čtvrté místo je letos zatím nejlepší umístění a jsme za něj rády.
    Vendy nás přihlásila do soutěže o nejrychlejší zadek ve složení : Vendy + Alča, Jana + Alča a Vendy +Miren. Zazářily jsme všechny. Jana s Alčou se ani nedostaly do kádě (nepovedl se koš), Vendy s Alčou doputovaly až do kádě, ale Vendy bohužel nenabrala. Nutno dodat běhá rozdík. Vendy s Miren dokončily s časem … vlastně ani nevíme, ale budeme říkat těsně za medailí :-)

Večer se vyzdobil stan balónkama, Alča měla narozeniny a to se musí náležitě oslavit. Nálada byla skvělá, holky si zatančily a vyřádily se na parketu, něco se popilo a pojedlo a kolem jedné jsme se odebraly ke spánku, aby jsme byly odpočaté na neděli.