Brdská liga, Chrást

09.07.2017 10:00

Složení našeho útoku je stejné jako včera: Alča, Jana, Míša, Verča, Vendy, Andy a Markéta. U nás vládne pohoda. Míša vyplnila prezenční listinu a odnesla ji Vildovi. Myšák přivezl bramboráky a kobližky a už jen čekáme na nástup. Dnes losuje opět Vendy a vylosovala č. 25, takže zatím klídek. Sluníčko svítí a rtuť teploměru stále stoupá, v 11 hod už ukazuje 26°C.

 Dnes přijelo rekordních 13 družstev žen a dnešní nádherný čas ze základního kola 18, 56s na pravém proudu nám stačí na 3 místo. Andy dala 18, 31s. Do souboje o postup jdeme se sousedkama z Broum, se kterými jsme si vyměnily pozice ze včerejška. Dnes jdeme z plata č. 1 my. Je potřeba zachovat chladnou hlavu. Před samotným soubojem o postup se ještě upravuje terén u základny č. 2.

 39 družstev zkrátka terénu moc nepřidá a ani koberce nezaručují bezpečný pohyb kolem stroje. Nucená pauza trvala cca 20 minut. Po úpravě znovu hlavní rozhodčí dal 2 min. na úpravu již složeného a připraveného materiálu. Koš - krása, ale Jana nemůže spojit, protože Alča zahučela skoro celá do kádě a visela na savci. Broumy měly také malý zádrhel na zadku a lepším časem postupujeme my ( MPM 18, 71s  LP 18, 39s), Broumy 19, 68s. Našimi soupeřkami jsou holky z Líchov. Vendy přidělala kameru na helmu, takže budeme mít hezký zážitek přímo od zdroje. Tak nic, Líchovy nezklamaly a daly svůj standart - 16s

 Náš pravý proud už nemůže násKedující, poslední útok běžet. Markétu postihl astmatický záchvat a dokonce se volala RZ i lékař. První, základní ošetření bylo poskytnuto místní zdravotnicí a i naší Míšou. Poslední útok nám levý proud poběží Štěpánka Kšánová ze Zahořan. Andy po dlouhé době poběží proud pravý. Do souboje o 3. místo se utkáváme s holkama ze Lhotky. Po odstartování bere Míša savec ze stroje a místo aby připojila, tak si dala bahenní lázně na koleno a maličko se vyválela na koberci, Alča Janě nepovolila a tudíž máme v posledním útoku dneška také dnešní nejhorší čas - 21, 46s, Andy 20, 76s. Michala vzteky zahodila helmu a jadrně si zanadávala. Jindy se totiž odkládají útoky z daleko menších důvodů, než je příjezd RZty, a následně lékaře a protže šlo o naši soutěžící, tak jsme byly všechny dost nezvozní. Dle našeho úsudku se měl útok odložit. Dnes končíme na 4. místě a bereme první letošní pohár na BL Následně po odběhnutí semifinálových běhů byly rozběhy finálové, jak ženské, tak mužské odloženy, z důvodu příjezdu lékaře.


foto: https://staramys.rajce.idnes.cz